Gastenboek

Berichten

Beste Kaderleden en leden,

Beste Kaderleden en leden, Bedankt voor het geweldig goed geslaagde kamp dat vrijwel zonder problemen is verlopen. Mathijs bedankt voor de 5 goede jaren als Hopman. Ik neem jou taak met veel plezier en toewijding over, en ik zal proberen de komende jaren de goede lijn die jij hebt ingezet door te zetten zodat we nog lang mogen genieten van de leukste club van Arcen. Wees paraat en goed spoor.

Geweldig weer, Geweldige kids

Geweldig weer, Geweldige kids, Geweldige kaderleden en Geweldige spellen hebben het zomerkamp weer tot een Geweldig leuke week gemaakt.

Hierbij wens ik iedereen een

Hierbij wens ik iedereen een gezond en voorspoedig 2017 toe!

Beste leden en kaderleden,

Beste leden en kaderleden, ondanks dât weej gistere jammer genog afschied hebbe motte neeme vân Martien, wil ik uch allemaol toch nag un hiël moej pinksterkamp winse!

Prins Jop I en zien

Prins Jop I en zien dansmarietje Janne, adjudanten Iris en Tren hiël vul plezeer dizze vastenaovend! Maak dr wât moeijs vân! van Harte Gefeliciteerd!

Zojuist uit de Jong Arcen kei

Zojuist uit de Jong Arcen kei gesprongen: Prins Jop I, Dansmarietje Janne en de Adjudanten Iris en Tren! Van harte gefeliciteerd allemaal en maak er een kei leuke carnaval van! Jong Arcen Alaaf !!!!!!!!!!

Érg leuke nieuwsbrief! Ga zo

Érg leuke nieuwsbrief! Ga zo door.

Hey Bianca,

Hey Bianca, Wij vinden het erg leuk om zo'n positieve reactie te lezen in het gastenboek over de nieuwe Nieuwsbrief. Gr Kim en Jules

Vandaag, 15 augustus 2015 is

Vandaag, 15 augustus 2015 is het precies 70 jaar geleden dat Jong Arcen werd opgericht. Destijds opgericht door vrijwilligers en 70 jaar later draait onze mooie vereniging nog steeds op louter vrijwilligers. En dat is deze tijd! Geweldig!!! Iedereen van harte gefeliciteerd met dit 70 jarig bestaan en op naar het 75 jarig jubileum wat we groots zullen gaan vieren.

Iedereen hartelijk bedankt

Iedereen hartelijk bedankt voor weer een geweldig zomerkamp, het 70ste voor Jong Arcen. Het was weer een super gezellige troep en het thema Piraten kwam super uit de verf. Jammer dat de weergoden af en toe niet mee wilden werken. De meerdaagse tocht was grandioos, vooral de activiteiten op de 2de dag waren een grote verrassing. Een speciaal woord van dank voor de Jubelcie en de Kampcie die er samen voor gezorgd hebben dat mijn laatste zomerkamp wederom een topper was. En ja, wellicht vindt er bij mij ook een OLS wonder plaats!

Ons laatste Kamp, wat hebben

Ons laatste Kamp, wat hebben wij genoten!! Langs deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken, leden en in het bijzonder de junioren en leiding- kaderleden en aanhang voor dit supermooie en gezellig kamp! En wie weet, misschien zijn de wonderen de wereld nog niet uit! (OLS)

Wat een heerlijk kamp hebben

Wat een heerlijk kamp hebben we weer gedraaid. De jeugd heeft genoten en daar doe je het hoofdzakelijk toch voor. Het laatste kamp voor Twan, José, Tim, Yvonne en Robert. Een paar doorgewinterde verkenners die we nog zeker zullen gaan missen. Iedereen bedankt (ook de jeugd) voor hun inzet. Het was beregezellig.

Alle leden en Kaderleden,

Alle leden en Kaderleden, Bedankt voor het super gezellige geslaagde jubileum kamp. Ik heb er echt van genoten, net als Fieke. Wij hebben nu alweer zin in volgend jaar ;) tot onder het oranje zeil, en wees piraat en goed spoor

Ik wil alle leden en

Ik wil alle leden en kaderleden een schitterend mooi pinksterkamp wensen!!

José,

José, We hebben een super fijn kamp gehad. Helaas heeft het wel nog geregend maandag morgen, maar gelukkig waren alle tenten en zeilen droog nadat we ze op het veld hebben uitgelegd en nog even zijn gaan wachten. Ik heb al zin in het zomerkamp :)

Na een geslaagd en vermoeiend

Na een geslaagd en vermoeiend klein kamp onze jongste spruit Nova weer thuis :-) En zo ook de was.... Tussen deze was heb ik een witte legging gevonden van een van de andere meisjes (merk: here&there by C&A). Wie mist deze? leiding bij deze nogmaals bedankt: het was super !!! Groetjes ook namens Nova, Monique van BakeL

De legging is trouwens een

De legging is trouwens een maat 140

Wat een kei leuk

Wat een kei leuk carnavalsfeest bij jong Arcen! Dat is te wel te zien op de prachtige foto's op de site.

Namens alle leiding van de

Namens alle leiding van de junioren willen we Hoogheid Prins Flynn de urste, dansmarietje Jans en adjudanten Isa en Faas, een geweldig mooie karnaval wensen! Enne.........Drie Jong Arcen Hoogheden, drie Jong Arcen adjudanten en een jong Arcen dansmarietje!!!! Geweldig....

Hoera, 3 leden van de club

Hoera, 3 leden van de club behoren tot het 7-tal met de Carnaval. Proficiat Jan, Tygo en Timo.

Audrey, Bram en Ties van

Audrey, Bram en Ties van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Siep! En natuurlijk ook oma Jose en opa Twan en tante Marga en oom Tom van harte gefeliciteerd! Geniet ervan!!!!!!!

Bedankt voor de schitterende

Bedankt voor de schitterende uitgezette fietstocht, het was van het begin tot het einde genieten Hopelijk tot volgend jaar

Wat hadden jullie een

Wat hadden jullie een prachtige fietstocht uitgezet op zondag 14 juli. Wij hebben intens genoten van de prachtige natuur in Limburg en het naburige Duitsland. Fijne rustpauzes op de juiste afstanden. Volgend jaar zijn we er weer bij.

Geachte fietsliefhebber,

Geachte fietsliefhebber, De Fietstocht commissie heeft alles in gereedheid gebracht om jullie een geweldige Fietstocht te bezorgen. Het belooft geweldig fietsweer te worden dus graag allemaal tot morgen aan de start bij onze geweldige fietstocht JA Natuurlijk Arcen editie 2014 !!!

We hebben inderdaad weer een

We hebben inderdaad weer een kei goed en super gezellig Zomerkamp achter de rug! Hierbij wil ik iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan dit geweldig Zomerkamp hartelijk bedanken. Toch wil ik alle ouders die spontaan aangeboden hebben om ons zowel met opbouwen als met afbreken te komen helpen extra bedanken. Vooral met de hitte tijdens het afbreken was jullie hulp meer dan welkom! Ook nog een extra bedankje aan onze hopman Mathijs die toch maar weer alle manschappen de hele week in het gareel heeft gehouden en perfect heeft aangestuurd. Super Mathijs!!! Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst. Wees Paraat en goed spoor, ook op vakantie!

Wat was het weer een top kamp

Wat was het weer een top kamp. In het begin van de week hadden we wat minder weer maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen. Tijdens de 2 daagse tocht was het erg heet maar de kids hebben zich er goed door gestreden. Ik wil alle kaderleden en kinderen bedanken voor een erg leuk en gezellig kamp. Ook de ouders die hebben geholpen bij het laden en lossen en opbouwen en afbreken hartelijk dank.

Grote inzet van kinderen,

Grote inzet van kinderen, ouders en kaderleden hebben het zomerkamp te Well weer tot een onvergetelijke week gemaakt. Trots op dit clubje.....

Moe maar voldaan, wat hebben

Moe maar voldaan, wat hebben we weer een superkamp gehad! Leden, kaderleden en vooral de ouders voor de helpende hand, harstikke bedankt!!

Ik wil alle kaderleden

Ik wil alle kaderleden/senioren en junioren een schitterend zomerkamp wensen "een reis om de wereld"! verder wil ik alle ouders hartelijk danken voor hun helpende handen!

Wij hebben hier ons kamp

Wij hebben hier ons kamp gehad! het was echt heel leuk en het ligt op een mooie plek! Heel erg bedankt

Pagina's

Plaats nieuw bericht

Deel deze pagina