Enquête

Algemene informatie Jong Arcen:

Jong Arcen is een jeugdvereniging voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 17 jaar. Twee keer in de week verzorgt Jong Arcen een clubavond voor onze leden waarbij ze zich veelal bezighouden met samen spelen. Als de kinderen wat ouder zijn, leren ze op een speelse manier hoe ze moeten knopen, bouwen, kaart lezen en koken. Daarnaast verzorgt Jong Arcen diverse cursussen o.a. reddingszwemmen, EHBO e.d.

Met Pinksterkamp, Juniorenweekend en Zomerkamp worden de jongste leden (junioren) getrakteerd op een actief sport- en spelcircuit en bouwen de senioren een eigen hoek, koken hun eigen potje en nemen deel aan de georganiseerde spellen. Even weg van het mobieltje, de TV, de spelcomputer en alle luxe die het dagelijks leven te bieden heeft. Jong Arcen speelt zich voornamelijk buiten af. Oude kleren zijn geen overbodige luxe.

Waarom een Enquête?
Het bestuur van Jong Arcen wil graag meer inzicht krijgen in wat er allemaal speelt binnen en buiten de vereniging. Om hier meer informatie over te krijgen zijn er verschillende enquêtes opgesteld voor verschillende doelgroepen om te kijken hoe iedere doelgroep  denkt over bepaalde zaken m.b.t. Jong Arcen. Met de uitslagen van de enquêtes gaat het bestuur aan de slag om te bekijken of de eventueel gewenste aanpassingen/aanbevelingen te realiseren zijn. Ook zullen de uitslagen meegenomen worden in de toekomstvisie van Jong Arcen.

De enquêtes zijn volledig anoniem.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, stuur dan een e-mail naar: hopman(at)jongarcen.nl of secretariaat(at)jongarcen.nl.
 

Klik op een van de onderstaande links om volledig anoniem een Enquête in te vullen die voor jou geld.

Enquête kinderen die geen lid zijn van Jong Arcen

Enquête Kinderen die lid zijn van Jong Arcen

Enquête Ouders

 

enquête-social-mediagebruik-onder-leerlingen-ouders-docenten.png

Deel deze pagina